Skočiť na hlavný obsah
Menu

Naše najväčšie konferencie, prednášky a iné akcie o projektovom riadení v rokoch 2008 a 2007

30.9.2008 - odborný seminár Project/ Production Business Success 
V septembri 2008 sme usporiadali verejný odborný seminár Project/ Production Business Success. Jeho cieľom bolo stručne predstaviť systém zvýšenia výkonnosti organizácie postavený na ucelenej aplikácii manažérskej filozofie Teórie obmedzení (TOC), jeho prínosy i spôsob jeho nasadenia. Prednášajúcim bol medzinárodne uznávaný odborník na zvyšovanie výkonnosti podnikov p. Rudi Burkhard zo spoločnosti VISTEM.

 


7.6.2008 - 4. odborné zasadnutie nemecky hovoriacich expertov, používateľov a záujemcov o Teóriu obmedzení (TOC)  

kurzy a školenia podľa TOC - Teória obmedzení, Kritická reťaz
Sieť nemecky hovoriacich expertov, používateľov a záujemcov o TOC usporiadala 6.-7.6.2008 v Mníchove svoje 4. odborné zasadnutie. V jeho druhý deň managing partner POTIFOB Štefan Ondek vystúpil s prednáškou "Multiprojektové riadenie a TOC - problémy a riešenia". V nadväznej diskusii zodpovedal otázky účastníkov týkajúce sa najčastejších chýb pri nasadzovaní Teórie obmedzení a jej aplikácií i spôsobov, ako sa im vyhnúť.

 


23.10.2007 - konferencia Manažment IT projektov

Prvý ročník konferencie o projektovom riadení organizovanej časopisom eFocus.

Managing partner našej spoločnosti p. Štefan Ondek vystúpil na konferencii s prednáškou zameranou na výzvy v oblasti multiprojektového riadenia a načrtnutie spôsobov ich riešenia.


Podujatia v roku 2012

Podujatia v roku 2011

Podujatia v roku 2010

Podujatia v roku 2009